Persberichten

11-01-2017

Nieuwe call van imec.istart met specifiek aanbod voor de Media, Telecom en Entertainment industrie

Woensdag 11 januari 2017 — Geëngageerd om zijn aanbod voor tech ondernemers voortdurend te verbeteren en te versterken, lanceert imec zijn eerste imec.istart call voor 2017, met een nieuw, specifiek incubatietraject voor start-ups actief in de media, telecom en entertainment sectoren. Dit initiatief is een samenwerking tussen imec, Barco, Mediahuis, Medialaan en Telenet als investeringspartners enerzijds en MediaNet Vlaanderen en VRT Sandbox als ondersteunende partners anderzijds.

10-01-2017

Telenet informeert zijn klanten over prijsaanpassing

 

dinsdag 10 januari 2017 — Telenet past op 19 februari 2017 de tarieven van een aantal diensten aan. Zo gaan onder andere de prijzen voor Whop en Whoppa 1,99% omhoog. Andere producten blijven ongewijzigd, zoals WIGO en de entertainmentpakketten Play, Play More en Play Sports. Telenet blijft investeren in zijn netwerk, producten en diensten om zijn klanten de beste digitale ervaring te blijven bieden, nu en in de toekomst. Het bedrijf brengt al zijn klanten persoonlijk op de hoogte van de aanpassing. 

09-01-2017

Telenet social media rapport 2016

 

maandag 9 januari 2017 — Naar jaarlijkse traditie bundelde Telenet het afgelopen jaar in een overzicht van likes en volgers, van leukste tweets en facebookposts. Het resultaat is terug te vinden via onderstaande link. 

Lees hier het volledige artikel

Mediatheek

Media Galerij

Download hier onze logo's.

Download